Ciclisme

Joaquim Vilaplana revalidarà el càrrec de president de la federació catalana

Joaquim Vilaplana és l’únic candidat i revalidarà el càrrec de president de la Federació Catalana de Ciclisme. En la reunió de la Junta Electoral de dilluns es va acordar que la única candidatura presentada, encapçalada per ell com a candidat a president, i integrada per quinze membres més, complia els requisits del reglament electoral i estava avalada per entitats que superaven el 10% del cens electoral final, tal com exigeixen els estatuts de la FCC i el propi reglament electoral. Vilaplana va presentar 142 avals, dels quals 135 van ser vàlids i 7 nuls.

La candidatura s’ha publicat a l’espai “ELECCIONS 2021” de la web federativa (www.ciclisme.cat) obrint-se el termini reglamentàriament fixat fins dijous a les 20 hores per la seva impugnació. En cas que no n’hi hagi, aquest divendres la Junta Electoral proclamaria definitivament la candidatura i atès que és única, ja quedaria oficialment operativa a partir d’aquesta mateixa data sense haver de fer cap tipus de votació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)