Semifinals treballades

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell guanya en els penals el Savona (10-10 i 15-16) i el CN Barcelona venç el Zuglo (9-12), en l’Euro Cup

Necessitaven guanyar fora de casa per passar a la semifinal de l’Euro Cup i ho han fet. L’Astralpool Sabadell i el CN Barcelona estaran entre els quatre millors de la segona competició europea després de les seves victòries en els partits de tornada dels quarts de final. En l’anada tots dos havien empatat, 13-13 els sabadellencs i 6-6 els barcelonins, i havien de guanyar per continuar endavant. El Sabadell va superar el Savona italià en els penals en un partit molt anivellat i que va acabar amb un 10-10 (2-2, 4-2, 1-3 i 3-3) en el temps reglamentari i amb un 15-16 en els penals. El porter Lorrio va aturar els dos darrers penals, però la primera ocasió per guanyar els vallesans no la van aprofitar i en la segona López Escribano va marcar.

El CN Barcelona va fer més aviat la feina i va guanyar a la piscina del Zuglo hongarès per 9-12 (3-4, 0-2, 4-3 i 2-3). Des del primer quart els barcelonins es van posar al davant i sempre va mantenir un avantatge de dos i tres gols, arribant fins i tot als quatre (3-7) en l’inici de la segona meitat. No van deixar que els locals fessin perillar la seva victòria, tot i el 8-9 del darrer quart. Blai Mallarach va destacar amb cinc gols.

Els altres dos semifinalistes són italians, l’Ortigia va vèncer el Szolnoki hongarès (10-15) i el Palerm, el Mladost croat (16-7). Tots dos ja havien guanyat en l’anada.