Tennis

Badosa fa la millor estrena

Tennis. Guanya clarament Sabalenka, la primera favorita i segona del món, en el seu debut en les WTA Finals (6-4 i 6-0). Remunta amb un joc molt sòlid i guanya els últims deu jocs seguits

Va debutar en les WTA Finals amb una victòria, en el primer partit va derrotar la primera cap de sèrie i número dos mundial, i es va situar líder del grup Chichén-Itzá després de la primera jornada, això és el que va aconseguir Paula Badosa en la seva estrena. La jugadora de Begur, de 23 anys, no podia haver imaginat un inici millor en l’última competició de la temporada, que reuneix a Guadalajara (Mèxic) les vuit millors jugadores del 2021 i que decidirà la mestra de l’any. L’empordanesa, setena cap de sèrie, va guanyar per 6-4 i 6-0 la bielorussa Arina Sabalenka amb una demostració de joc sòlid i de saber superar problemes. Paula Badosa va remuntar un resultat advers, va guanyar els últims deu jocs de manera consecutiva i es va desfer d’una gran rival en una hora i setze minuts. La gironina continua en un gran moment de forma i va aconseguir la seva setena victòria consecutiva després d’haver guanyat el WTA 1.000 d’Indian Wells.

Badosa va ser la primera a cedir el servei en el sisè joc i es va situar amb un 2-4 en contra, i amb Arina Sabalenka amb un 15-40 al seu favor i servint per situar-se 2-5 i encarrilar el primer set. La reacció de la catalana va ser espectacular i primer va trencar el servei de la seva rival i, després, es va mostrar intractable per imposar-se en el primer set per 6-4. Paula Badosa estava imparable i es va imposar en el segon set per 6-0, i va aconseguir una victòria de prestigi. Va aprofitar molt bé les errades de la seva rival, 20 de no forçades, i va fer un 5 de 5 en les oportunitats de break que va tenir.

El pròxim partit de Paula Badosa serà avui (21 h) contra la grega Maria Sakkari (4), que també va guanyar el primer partit. L’empordanesa lidera el grup Chichén-Itzá, ja que supera la grega per menys jocs encaixats. Totes dues tenen 1 victòria per 2 sets a 0, i mentre que Paula Badosa ho ha fet per 12 jocs a 4 (6-4 i 6-0), Maria Sakkari ha guanyat per 12 jocs a 6 (6-2 i 6-4)

LA PROTAGONISTA

He fet un gran partit, però n’hi haurà algun que no sortirà tan be. És una cosa de moments, i aprofito els importants
No estava contenta amb el meu joc de servei. M’he dit que havia de ser més agressiva, com ella. M’he dit: «Deixa d’esperar que ella perdi i ves a guanyar», i és el que he fet
Paula Badosa

Annet Kontaveit és la primera semifinalista

L’estoniana Anett Kontaveit va ser la primera jugadora que es va classificar per a les semifinals de les WTA Finals. La seva victòria per 6-4 i 6-0 contra la txeca Karolina Pliskova la va situar amb dos triomfs en dos partits i ja té una plaça segura. Falta saber si és primera o segona del grup Teotihuacán. Kontaveit (8) va aprofitar el seu únic punt de breack en el primer set per guanyar 6-4, i després en el segon no va donar cap possibilitat a Pliskova (3) i es va imposar per 6-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)