Waterpolo

Denuncien atacs homòfobs en un partit de primera divisió

El jugador del CN Molins Àlex Royo acusa que el seu rival de la UE Horta Roger Brias li va dir “maricó” en reiterades ocasions durant el duel de la cinquena jornada

El jugador del CN Molins de Rei Sintagma Àlex Royo ha denunciat a través de les xarxes els atacs homòfobs que va rebre per part del seu rival de la UE Horta Haxelia Roger Brias durant el partit de la cinquena jornada de primera divisió. A través d’un fil a Twitter, Royo explica que el jugador de la UE Horta el va cridar en reiterades ocasions, “maricó” “ets un maricó, sí, sí tú”. “Com a persona obertament bisexual i fart de les reiterades agressions homòfobes que succeeixen en l’esport com en el cas del meu company Víctor Gutiérrez he respost encarant-me amb ell. En aquest moment em van separar, em canvien i em dirigeixo a l’àrbitre explicant-li el succeït. La seva resposta va ser que callés i que parés de protestar. El partit va seguir amb total normalitat”, relata el jugador.

Des de la Federació Espanyola de Natació ja s’han condemnat els fets i ja han emplaçat el comitè de competició que investigui el succeït, ja que en l’acta arbitral no va quedar reflectit. Royo també ha rebut tot el suport per part del seu club, el CN Molins. Per part de la UE Horta, s’ha informat que s’ha obert un expedient informatiu sobre els fets ocorreguts i afegeix “la seva condemna a qualsevol actitud homòfoba, xenòfoba i racista que atempti contra els valors del respecte, la tolerància i la igualtat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)