Atletisme

Homenatjaran Jordi Llopart durant el Gran Premi Ciutat del Prat

Coincidint amb el primer aniversari de la seva mort, alguns dels grans referents de la marxa atlètica recorreran un Quilòmetre d’Honor

Coincidint amb el primer aniversari de la seva mort (el 11 de novembre de 2020), l’Ajuntament del Prat de Llobregat, el Club Esportiu Pratenc i la família Llopart impulsen el primer Memorial Jordi Llopart, que se celebrarà diumenge vinent inclòs en el Gran Premi Ciutat del Prat. Aquesta prova de marxa atlètica es disputa des del 2018 en record de Moisès Llopart i Aguilera, pare d’en Jordi. El memorial tindrà el seu moment culminant a les 13:20 h. A aquesta hora gairebé un centenar d’atletes de diverses generacions recorreran amb la mateixa samarreta un quilòmetre en homenatge a Jordi Llopart. A les pistes Moisès Llopart del poliesportiu Sagnier del Prat s’aplegaran els principals referents de la marxa atlètica de l’últim mig segle. Entre d’altres, participaran en aquest Quilòmetre d’Honor Daniel Plaza, Mari Cruz Díaz, Josep Marín, Reyes Sobrino, Basilio Labrador, Eva Pérez, Emilia Cano, Teresa Palacio, Jesús Ángel García Bragado, Valentí Massana, Andrés Marín, o Raffaello Ducceschi.

Jordi Llopart va ser el primer marxador català a pujar en podis de grans campionats internacionals, amb el seu títol de 50 km en l’europeu de Praga 1978 i el seu subcampionat olímpic a Moscou 1980.

Abans de l’homenatge, es disputaran fins a nou curses, de 9:30 h fins a les 13:20 h, de les diferents categories, des de la sub10 (1 km) a l’absoluta (10 km).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)