El Mediterrani inicia l’Eurolliga guanyant el Ferencváros (10-8) amb cinc gols de Clara Espar

El CE Mediterrani ha iniciar l’Eurolliga amb una victòria per 10-8 (6-1, 0-1, 2-4 i 2-2) contra el Ferencváros hongarès en un partit del grup B que es disputa a Roma en el que ha destacat Clara Espar amb cinc gols. El conjunt barceloní ha fet un gran inici de partit i al final del primer quart tenia cinc gols de diferència. S’ha arribat al descans amb un 6-2. El conjunt hongarès ha reaccionat i s’ha arribat a situar a només un gol a l’inici del darrer quart (8-7), però dos gols seguits de Clara Espar han tornat a donar avantatge al Mediterrani que s’ha imposat per 10-8. Clara Espar ha anotat cinc gols, Helena Dalmases i Paula Crespí dos cada un i Iris Wolves n’ha fet un.

Les barcelonines tornaran a la piscina demà per jugar contra el SIS Roma (21 h), mentre que dissabte afrontaran una doble jornada contra el Lilla (10.45 h) i el Sirens Malta (17.30 h). L’últim partit de la fase el jugaran diumenge contra el ZVL 1886 Tetteroo (10.45 h).