Més esport

Curry (40 punts i 9 triples) sotmet els Cavs d’un Ricky discret

L’estrella dels Warriors ha anotat 20 punts al darrer quart per remuntar 13 punts al tram final

Stephen Curry està intractable. L’estrella dels Warriors ha liderat els seus a una remuntada increïble de 13 punts al darrer quart (89-104) a Cleveland contra uns Cavs amb baixes. El parcial del darrer quart ha estat increïble: 8-36. Curry ha anotat 20 punts a l’últim període per acabar amb 40 punts amb 9/16 triples. Ricky Rubio, que ha estat titular, ha tingut un partit discret (10 punts, 0 rebots i 5 assistències en 37 minuts de joc). També han jugat els Jazz que han superat els Raptors (119-103), victòria, per fi dels Sixers després de cinc derrotes seguides, contra els Nuggets (89-103) amb un gran joc col·lectiu dels de Philadelphia amb sis jugadors amb 11 punts o més anotats. Els TWolves també han sumat contra els Spurs (115-90) amb 25 punts de Karl Anthony Towns, els Grizzlies han superat els Clippers (120-108) amb 28 punts de Ja Morant i finalment els Heat han doblegat els Wizards (112-97).