El stm CN Mataró supera l’Spandau 04 Berlín per la via ràpida (6-20)

L’equip maresmenc tornarà a jugar aquesta tarda contra l’Olympic de Niça (16 h) el tercer partit de l’Eurolliga

El stm CN Mataró ha sumat una victòria tant contundent com necessària contra l’Spandau 04 de Berlín (6-20) per continuar aspirant a la segona fase de l’Eurollliga. L’equip maresmenc s’ha mostrat molt superior a les amfitriones en totes les facetes del joc (1-6, 2-3, 2-5 i 1-6) i en el tram final ha pogut dosificar les seves forces amb vista al tercer partit de grup, que haurà de jugar aquesta mateixa tarda contra l’Olympic de Niça (16 h). Els gols han estat molt repartits, però en aquest aspecte han destacat la russa Bella Markoch (6) i la neerlandesa Simone van de Kraats (5).

El conjunt maresmenc ha encaixat el primer gol en inferioritat. Ha estat un miratge. A partir d’aquí, el CN Mataró ha imposat la seva defensa pressionat i amb ràpides transicions ha anat inflant el seu compte golejador fins a tancar el quart amb un contundent 1-6. Marta Bach, Simone van de Kraats (2), Anna Gual, Bella Markoch i Sílvia Morell han estat les autores dels primers gols. En el segon quart s’han igualat les forces. El conjunt berlinès agafava aire gràcies a un parell de superioritats, però el CN Mataró responia amb l’efectivitat de la russa Anna Timofeeva des de la boia i la velocitat de la seva compatriota Bella Markoch, amb dues dianes més. El CN Mataró arribava al descans llarg amb un còmode avantatge de 6 gols (3-9).

Després de la represa, l’equip de Dani Ballart ha sentenciat el duel a l’esprint. Quatre contraatacs, pràcticament calcats, culminats per Markoch (2), Anni Espar i Clara Cambray han eixamplat l’avantatge fins als 10 gols (3-13). En tot cas, el conjunt de Dani Ballart arribava als últims 8 minuts amb la feina feta (5-14). Tot i la contundència del resultat, el CN Mataró no ha baixat la guàrdia i, com a l’inici, ha infligit un altre parcial d’1-6 al seu rival, que ha pagat els plats trencats de la derrota de la primera jornada contra el Plebiscito Padova (8-9).