Waterpolo

El CN Terrassa s’estrena amb èxit en l’Eurolliga

Waterpolo. L’stm CN Mataró, amb doble golejada, i l’Astralpool CN Sabadell també guanyen i el CE Mediterrani ensopega amb el SIS Roma

El CN Terrassa va aprovar amb nota la seva històrica i anhelada estrena en l’Eurolliga a Atenes en una jornada amb molts fronts oberts per al waterpolo català, i que gairebé tots es van resoldre satisfactòriament. L’equip terrassenc va demostrar que portava molt ben treballat el debut contra el Verona (10-8), i el va superar amb paciència en atac i sacrifici defensiu en les nombroses superioritats. Sense temps per a celebracions, les de Xavi Pérez afronten aquest matí (9 h) un partit duríssim contra l’Uralotxka.

Per als interessos catalans, la jornada europea havia començat amb una doble golejada del stm CN Mataró, contra l’Spandau 04 Berlín (6-20), l’amfitrió, i l’Olympic Niça (7-19). L’equip de Dani Ballart va reaccionar després de la derrota de dijous contra el Pàdua (8-9) i manté intactes les seves aspiracions de guanyar-se un dels tres bitllets per a la fase següent. De fet, avui ja el pot certificar si supera el Zuglo (16 h).

A Porto, l’Astralpool CN Sabadell es va refer d’un mal inici (3-4) i va acabar golejant l’Ethnikos Pireus (15-8). Avui juga contra l’Olympia Kosice (18 h), però el gran duel pel primer lloc de grup serà demà contra l’Orizzonte Catània (13 h). En l’últim compromís de la jornada, el CE Mediterrani va ensopegar contra el SIS Roma (15-10), que va fer valer la seva condició d’amfitrió i de gran favorit del grup B de la competició. El partit d’avui contra el Lilla (10.45 h) serà clau per continuar endavant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)