El Mediterrani reacciona a temps contra el Lille (9-12)

Un parcial de 2-6 en el tercer quart ha estat clau per capgirar el domini inicial del conjunt francès (6-4) en la tercera jornada de l’Eurolliga a Roma

El CE Mediterrani ha aconseguit una treballada victòria contra el Lille (9-12) que aplana el seu camí a la segona fase de l’Eurolliga. Un contundent parcial de 2-6 en el tercer quart ha estat clau per capgirar el domini inicial del conjunt francès (6-4 al descans). L’equip de Marian Díaz torna a jugar aquesta tarda un partit molt més assequible contra el Sirens Malta (17.30 h) en la penúltima jornada del grup que té Roma com a escenari.

El conjunt francès ha començat el partit més inspirat i s’ha emportat el primer quart per 4-2, amb gols d’Iris Wolves i Paula Crespí. L’equip de Marian Díaz ha reaccionat i ha restablert l’equilibri gràcies a Helena Dalmases i Clara Espar, però li ha faltat encert per continuar la remuntada. Dues dianes de Katsimpri han mantingut la renda de dos gols per al Lille abans del descans (6-4).

La reacció del Medi després de la represa ha estat espectacular. Tot i el gol inicial de Katsimpri de penal (7-4), les jugadores de Marian Díaz han pressionat en defensa i han posat una marxa més en atac per capgirar la situació amb un parcial de 0-5 (7-9) amb gols de Wolves, Sarah Lizotte, Ana Marcos (2) i Crespí. El Lille ha agafat aire amb un gol de Vomastkova en superioritat, però Dalmases ha tancat el quart els dos gols de renda (8-10). El Medi ha rematat la feina amb un parcial final d’1-2, amb gols de Lizotte i Clara Rodríguez.