Handbol

El Barça supera el Puente Genil (35-29) amb una gran estrena de Ben Ali

El pivot d’origen tunisià anota 5 gols en el seu debut amb la samarreta blaugrana. Aitor Ariño (7 gols) i Gonzalo Pérez de Vargas (17 aturades) també brillen en l’onzè triomf a l’Asobal

El Barça s’ha refet del disgust europeu contra el Kielce (30-32) amb una treballada victòria contra l’Ángel Ximénez Puente Genil (35-29), que el permet mantenir la seva trajectòria impecable a la lliga Asobal. La bona estrena de Yossef Ben Ali, aportant tant en defensa com en atac (5 gols), les 7 dianes d’Aitor Ariño i les intervencions de Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals (17 aturades i un 41%) han estat el millor de la dotzena jornada del campionat al Palau Blaugrana.

Després d’un intercanvi de gols, l’equip blaugrana ha anat elevant el llistó defensiu i amb les sortides al contraatac s’ha apuntat un primer parcial de 8-4. Amb el resultat a favor, Carlos Ortega no ha tardat a fer debutar el pivot d’origen tunisià Youssef Ben Ali (12’), el nou fitxatge blaugrana. El jugador de la selecció de Qatar només ha necessitat uns segons per deixar la seva targeta de presentació. A còpia de contraatacs i la quarta diana d’Aitor Ariño, el Barça ampliava la renda fins als 5 gols (11-6). Però la rotació de banqueta, l’exclusió de Ben Ali i algunes llacunes defensives han donat aire al Puente Genil, que ha tancat el primer acte amb un ajustat 17-15. El resultat encara podia haver estat més anivellat sense les intervencions de Gonzalo Pérez de Vargas, que ha acabat els primers 30 minuts amb 12 aturades i un 44% d’encert.

En la segona meitat, el Barça ha aprofitat l’exclusió de Felipe Borges (33’) per tornar a fer una estrebada en el resultat (21-17). A l’equip blaugrana, però, li faltava continuïtat en el seu joc. Les pèrdues de pilota, els contraatacs de José Cuenca i les canonades de David Estepa tornaven a ajustar el resultat (22-21). L’aparició de Luka Cindric ha donat oxigen a l’equip, que de mica en mica ha anat obrint forat i ha acabat lligant la victòria amb ofici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)