Pàdel

La selecció espanyola, amb les catalanes Sánchez i Sainz, guanya el mundial per equips

La reusenca ha sumat el punt definitiu contra l’Argentina en la final (2-0)

La selecció espanyola, amb les catalanes Ari Sánchez i Lucia Sainz, ha guanyat el títol mundial per equips al imposar-se en la final a l’Argentina per 2-0. Aquest és el setè títol mundial per equips d’Espanya i el cihnquè de manera consecutiva. La reusenca Ari Sánchez i l’extremenya Paula Josemaria han guanyat el punt definitiu en un partit molt llarg i amb alternatives. Ari Sánchez i Paula Josemaria han superat en gairebé tres hores les argentines Delfina Brea i Aranzazu Osoro per 7-6 (5), 2-6 i 6-4. En el primer partit Alejandra Salazar i Gemma Triay han sumat el primer punt contra Silvana Campos i Claudia Jensen al guanyar fàcilment per 6-2 i 6-0.

En la final no ha jugar la barcelonina Lucia Sainz, que si ho havia fet en les semifinals on el combinat estatal va derrotar per 3-0 França. Espanya havia guanyat tots els seus partits per aquest resultat. En la fase de grups es va imposar per 3-0 a Paraguai, el Brasil i el Japó, i en els quarts a Bèlgica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)