L’stm CN Mataró s’imposa al Zuglo amb autoritat (15-8) i segella l’accés a la segona fase de l’Eurolliga

El conjunt maresmenc s’ha refet d’un mal inici (3-4) i demà lluitarà per la segona plaça de grup contra el Vouliagmeni (9 h)

L’stm CN Mataró ha superat el Zuglo amb autoritat (15-8) i ha segellat l’accés a la segona fase de l’Eurolliga que es disputa a Berlín. El conjunt maresmenc ha cedit el primer quart (3-4), però a partir del segon ha exhibit tot el seu arsenal ofensiu (5-3, 3-0 i 4-1) per acabar amb la resistència del rival i signant la victòria amb suficiència. Per part mataronina, han destacat Anni Espar, autora de 5 gols, Simone van de Kraats, amb 4. Amb el bitllet per a la fase següent assegurat, el CN Mataró intentarà fer-ho com a segon classificat amb una victòria demà (9 h) contra el Vouliagmeni en l’última jornada.

Al conjunt maresmenc li ha costat entrar en joc i el primer parcial se l’ha apuntat l’equip hongarès (3-4). El protagonisme ofensiu de les mataronines ha estat absolut per a Anni Espar, autora de les tres primeres dianes. Tot i algunes llacunes defensives, el CN Mataró ha vist porteria amb més facilitat en el segon quart i ha pogut capgirar el resultat amb un parcial de 5-3. Marta Bach, en una superioritat, Espar, al contraatac, i la neerlandesa Simone van de Kraats, que ha deixat anar el seu poderós braç esquerre amb tres gols, han donat un mínim avantatge a les catalanes abans d’afrontar la segona part (8-7).

Amb el resultat a favor, tot ha estat més fàcil i el conjunt de Dani Ballart ha encarrilat la victòria amb un parcial de 3-0. Clara Cambray, Anna Timofeeva i, com no Espar, obrien una escletxa de 4 gols (11-7) abans d’entrar en el quart decisiu. El Zuglo s’ha encallat en atac i Maria Elena Sánchez ha estat capaç d’aturar-li un penal a Dora Leimeter. El domini del CN Mataró en la segona meitat ha estat absolut i en l’últim quart ha rematat la feina amb un altre parcial favorable de 4-1, amb gols de Bella Markoch, Bach, Van de Kraats i Vivian Sevenich.