Tots acaben amb victòria

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell és el primer del seu grup en l’Eurolliga, mentre que l’stm Mataró, el CN Terrassa i el CE Mediterrani són segons

Els quatre equips catalans que han estat disputant la primera fase de l’Eurolliga van guanyar l’últim partit dels seus grups. L’stm Mataró, el CN Terrassa, el CE Mediterrani i l’Astralpool Sabadell ja estaven classificats per a la segona fase abans d’aquesta última jornada gràcies als resultats que van aconseguir dissabte. Amb aquest darrer partit només havien de concretar la posició que ocuparien, i els quatre van aconseguir la millor possible. Les sabadellenques van acabar primeres i els altres tres equips van ocupar el segon lloc.

El CN Terrassa va finalitzar el seu debut en l’Eurolliga amb una segona plaça del grup que va disputar a Atenes, i ho va fer amb una victòria per 5-9 (3-1, 0-2, 1-4 i 1-2) contra el Glyfada grec. Les terrassenques van aturar el bon inici local, van arribar al descans empatades (3-3) i en la segona part van aconseguir una clara diferència. Bea Ortiz va marcar tres gols. L’stm Mataró va guanyar el potent Vouliagmeni grec en l’últim partit que va jugar a Berlín, i es va assegurar la segona posició. Les mataronines van vèncer per 8-6 (3-2, 2-1, 1-3 i 2-0) en un partit molt disputat. Simone Van de Kraats va anotar tres gols.

L’ajustada victòria per 10-11 (2-3, 0-3, 4-2 i 4-3) del CE Mediterrani contra el ZVL 1886 neerlandès el va situar segon en el grup de Roma. Les barcelonines van dominar la primera meitat (2-6), però en la segona el ZVL 1886 es va posar al davant (9-8) i el gol de la victòria, de Carla Toha –en va fer quatre–, va arribar en els últims cinc segons. L’Astralpool Sabadell va ser superior a l’Orizzonte Catania, un dels grans equips d’Europa, i el va guanyar per 11-7 (4-0, 3-3, 3-0 i 1-4) en el grup de Porto i va ser primer. Un 4-0 en el primer quart va trencar el partit. Judit Forca va marcar tres gols.