Waterpolo

El CN Sabadell i el CN Mataró coincidiran en el mateix grup en la segona fase de l’Eurolliga

Es jugarà a Can Llong del 10 al 12 de desembre i els altres rivals són el Dunaujvàros i Ferencvàros hongaresos. El CN Terrassa es desplaçarà a Atenes i el Mediterrani a Pàdua

El sorteig de la segona fase de l’Eurolliga propiciarà un duel català de màxima rivalitat entre l’Astralpool CN Sabadell, que serà una de les quatre seus de la competició, i l’stm CN Mataró. Els altres equips del grup són el Dunaujvàros hongarès, que havia quedat exempt de la fase anterior, i el Ferencvàros Budapest. Els partits es jugaran entre el 10 i el 12 de sembre i només els dos primers de grup accediran als quarts de final.

El CN Terrassa, debutant en la competició, es tornarà a desplaçar a Atenes i tindrà com a rivals l’Olympiacòs, el defensor del títol, el SIS Roma i l’Ethnikos Pireu. Finalment, el CE Mediterrani jugarà a Pàdua contra el Kinef Kirixi, vigent campió de la copa LEN, el Plebiscito Pàdua i el Glyfada. L’altre grup, sense presència catalana, es disputarà a Budapest, amb les amfitriones de l’UVSE, el Dynamo Uralotxka, l’Orizzonte Catània i el Vouliagmeni.

El CN Barcelona i el CN Sabadell, rivals a l’Euro Cup

Avui també s’han sortejat les semifinals de l’Euro Cup masculina, en què hi haurà doble enfrontament sicilià i català: el CN Barcelona-CN Sabadell, per un costat, i el Telimar Palerm-Ortigia, per l’altra. Precisament, cenebistes i sabadellencs ja es van enfrontar dissabte en partit de lliga a la Nova Escullera, amb victòria dels locals per un ajustat 9-8. En tot cas, l’emparellament assegura la presència d’un club català en la final. El partit d’anada es jugarà el 12 de gener i la tornada el 9 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)