Waterpolo

Homenatge als campions olímpics d’Atlanta 96

La federació espanyola recorda amb els protagonistes d’aquell títol els 25 anys de l’efemèride en un acte al Museu Olímpic de Barcelona

La Federació Espanyola de Natació (FEN) ha homenatjat aquesta tarda en acte al Museu Olímpic de Barcelona a la selecció de waterpolo que fa 25 anys va guanyar l’or olímpic als Jocs d’Atlanta 96. Josep Maria Abarca, Ángel Andreo, Dani Ballart, Pedro García Aguado, Salvador Gómez, Miki Oca, Jordi Payá, Sergi Pedrerol, Jordi ’Chiqui’ Sans; el seleccionador, Jordi Jané; el seu ajudant, Santi Fernández; el fisioterapeuta, Sergi Planelles; i altres membres del cos tècnic d’aquella selecció s’han retrobat per recordar aquella efemèride protagonitzada pel “dream team del waterpolo”, tal com els ha anomenat el president de la FEN Fernando Carpena. El màxim dirigent de la natació espanyola ha expressat un “sentit record” per al porter d’aquell equip, Jesús Rollán, mort el 2006 als 37 anys. “Jesús sempre hi és”, ha dit durant el seu discurs el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco. No han pogut estar en l’homenatge per diferents motius Manel Estiarte, Iván Moro i Carles Sans.

El seleccionador en aquells Jocs, Jordi Jané, ha comentat que li va tocar dirigir “una generació fantàstica” de waterpolistes que van jugar a Atlanta la seva cinquena final en competicions internacionals per sumar el títol més important de la seva història. En la final d’Atlanta, la selecció espanyola es va imposar a Croàcia per 7-5 després de remuntar un 1-3 advers a la primera meitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)