Waterpolo

Final inèdita a Can Llong

Waterpolo. L’stm CN Mataró i el CN Terrassa es juguen avui (21 h) el títol de l’Astralpool copa Catalunya, mentre que el CN Sabadell i el CE Mediterrani pugnaran pel tercer lloc (19.30 h)

Acabats d’aterrar de Berlín i d’Atenes amb el bitllet per a la segona fase de l’Eurolliga al sarró, l’stm CN Mataró i el CN Terrassa afronten avui (21 h) a la piscina Can Llong de Sabadell una nova competició amb el títol de l’Astralpool copa Catalunya en joc. Programada inicialment pel 10 de novembre, la final entre mataronines i terrassenques és inèdita en una competició que ha tingut el CN Sabadell com a dominador en les dotze últimes edicions. El primer campió va ser el CE Mediterrani, el 2008. Precisament com a antesala de la gran final (19.30 h) les sabadellenques i les barcelonines pugnaran per la tercera plaça del campionat. Les de David Palma i Marian Díaz també han fet els deures a Europa en la fase disputada a Porto i Roma, respectivament.

Després de sis finals perdudes, el CN Mataró persisteix per assolir el títol a la setena temptativa. Per al CN Terrassa serà la segona final, després d’haver perdut el curs passat al mateix escenari contra el CN Sabadell (12-5). En l’últim precedent entre el Mataró i el Terrassa, en la quarta jornada de lliga, van vèncer les maresmenques amb un gol d’Anna Gual en l’últim instant (6-7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)