Waterpolo

La federació espanyola crea una oficina per promocionar i professionalitzar la lliga

Aquest organisme haurà d’elaborar “un pla de desenvolupament estratègic i de producte, la generació d’ingressos i l’adaptació al nou escenari competitiu”

La Federació Espanyola de Natació (FEN) posarà en marxa una Oficina de les Lligues de Waterpolo, amb l’acrònim LEW, amb l’objectiu de promocionar i professionalitzar tant la divisió d’honor masculina com la femenina. La federació espanyola ha signat un conveni amb tots els clubs participants per crear a partir d’aquesta oficina “un pla de desenvolupament estratègic i de producte, la generació d’ingressos i l’adaptació al nou escenari competitiu”, segons s’explica en un comunicat. Al capdavant de l’Oficina LEW hi haurà un coordinador, que es contractarà pròximament i que serà l’encarregat “d’implementar el pla estratègic, gestionar el pressupost, incrementar els recursos, desenvolupar el pla de promoció i els serveis al clubs, així com operar amb la federació i els clubs”. L’Oficina LEW estarà formada per una comissió directiva i una comissió de seguiment i desenvolupament, formades totes dues amb tres representants de la federació i tres més dels clubs. Pel seu finançament i la contractació del coordinador, l’assemblea de la federació va aprovar el mes d’octubre noves normes econòmiques que inclouen aportacions addicionals per part dels clubs que participen en la màxima competició espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)