Handbol

Tota la vida contra el Barça

Handbol. Només sis dies després de profanar el Palau, el Kielce de Duixebàev rep el seu màxim rival amb la intenció d’allunyar-lo més del lideratge de la Champions

Només sis dies després d’haver profanat el Palau Blaugrana (30-32), els camins del Kielce de Talant Duixebàev i el Barça es tornen a creuar (18.45 h, per Esport 3), aquest cop a terres poloneses. Es viurà un capítol més de la rivalitat entre el tècnic originari del Kirguizistan i el club català, molt suavitzada des que el seu fill petit, Dani, va passar pel planter del Barça (2013-16). El conjunt de Carlos Ortega ja acumula dues derrotes i un empat en set partits de la Champions, i una altra ensopegada el deixaria a l’abast del Veszprém i el París Saint-Germain, que el podrien superar o igualar en la pugna per la segona posició. Un triomf, en canvi, situaria l’equip català a només un punt del Kielce, el líder sòlid del grup B.

Els dies de màxima tensió entre Talant Duixebàev i el Barça, com a jugador del Teka o el Ciudad Real, o com a tècnic del mateix club manxec o de l’Atlético de Madrid, ja formen part del passat. En aquell temps va confessar en una entrevista que odiava el Barça. Una sentència que Duixebàev considerava un afalac, però que va portar a altres interpretacions. En tot cas, ja fa temps que ha adoptat un to molt més conciliador, i així es va poder comprovar fa una setmana quan va dispensar la derrota blaugrana: “Després de jugar dues finals a quatre la temporada passada, i de tenir tants jugadors en els Jocs Olímpics, arriba un moment en què es demostra que són humans. És clar que nosaltres estem més frescos tant físicament, com anímicament i mentalment, i un equip en aquesta situació té davallades, però estic segur que se’n sortiran i que estaran en disposició de guanyar-ho tot quan arribi l’hora de la veritat.” Tot i les bones paraules, segur que Talant ho posarà tot de la seva part per segellar la segona victòria en sis dies i allunyar-se una mica més “del rival que més hores de son” li ha tret en la seva carrera i que fins i tot li va provocar una úlcera. Al seu torn, Carlos Ortega, amb el reforç del pivot Youseff Ben Ali, espera “un partit semblant al del Palau Blaugrana i que es decidirà per petits detalls”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)