Natació

Palma acapara els focus

Natació. Els principals referents catalans competeixen fins diumenge en el campionat d’Espanya d’hivern, una cita per agafar volum amb vista als mundials d’Abu Dhabi, del 16 al 21 de desembre

Entremig de l’europeu de Kazan, ja celebrat, i a tres setmanes del mundial d’Abu Dhabi, des d’avui i fins diumenge es disputa a Palma de Mallorca el campionat d’Espanya en piscina de 25 metres en què participaran la majoria de referents de la natació catalana. Jessica Vall (CN Sant Andreu), en principi l’única que doblarà europeu i mundial en la campanya hivernal, afrontarà el seu programa habitual amb les tres proves de braça (50, 100 i 200), i els 100 m estils. Tampoc no hi faltaran les seves companyes de club, Àfrica Zamorano, Lidon Muñoz i la jove Emma Carrasco, que als seus 15 anys ja va debutar en l’europeu absolut de Kazan. Entre les inscrites, també destaca la presència de Marina García (CN Sabadell), amb un ampli programa de competició (100, 200 i 800 m lliure, 50 i 200 m braça, i 100 m estils). Les grans absències seran la de Carles Coll (CN Sabadell), que continua la seva preparació als Estats Units a les files de la Universitat de Virginia Tech, i la de Mireia Belmonte (UCAM), que encara no ha definit ni el seu programa de competició ni el seu nou entrenador després d’haver tancat l’etapa amb Fred Vergnoux.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)