Patinatge

Tot venut a Fontajau

Patinatge artístic. La quarta edició del Catalunya Stars reuneix aquesta tarda (17 h, la Xarxa) els millors especialistes del país

Les prop de 5.000 localitats que té Fontajau estan venudes per assistir aquesta tarda a la quarta edició del Catalunya Stars, la competició que tanca l’any amb la flor i nata del patinatge artístic català (17 h, la Xarxa) i que torna a celebrar-se després de l’obligat parèntesi per la pandèmia. Hi ha els tres primers dels campionats de Catalunya de grups xou en les quatre modalitats i del campionat de Catalunya sènior masculí i femení de lliure individual i de solo dance, a més dels patinadors que han pujat al podi en l’àmbit europeu.

El públic, a més dels jutges, també puntua les actuacions dels tres equips (groc, blau i vermell) que es divideixen en quatre blocs, en tenen deu cadascun i s’acabaran a quarts de nou. El solo dance és el protagonista del primer, en què també pren part el campió d’Europa de línia, Àlex Ilici, i dos patinadors de lliure. Els grups entren en escena en el segon bloc amb els campions d’Europa: AS Cunit (quartets) i CP l’Aldea (júnior). El capità de l’equip groc i campió del món de solo dance, Llorenç Àlvarez, actua en el tercer bloc, com la capitana del blau, Carla Escrich. El també campió d’Europa en xou petit, l’Aldea, tanca el tercer bloc i, en el darrer, el campió del món de lliure, Pau Garcia, i el tretze vegades or mundial, el CPA Olot amb Trampa mortal, posen el colofó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)