Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma perd a la pista del Cartagena (4-1)

L’Industrias Santa Coloma ha perdut per 4-1 a la pista del Jimbee Cartagena en la vuitena jornada de la primera divisió i encadena tres jornades sense vèncer en les quals només ha sumat un punt. Andresito ha avançat els locals (15’). Marinovic, de penal, ha clavat el 2-0 dos minuts més tard complicant encara més el partit per als de Javi Rodríguez. Amb 2-0, però, l’equip colomenc ha disposat d’un doble penal. Verdejo l’ha enviat a fora. Javi Rodríguez ha ordenat atac de cinc amb Corso de porter jugador en el minut 28. Però el 3-0 de Simi Saioti i el 4-0 de Verdejo en pròpia porta han acabat de tombar la resistència de l’Industrias, que mai no ha pogut guanyat a la pista murciana des que el Cartagena milita a la màxima categoria (2016) i només hi ha esgarrapat dos empats. David Álvarez ha fet el gol de l’honor (36’).

Els catalans han tingut la baixa de Roger Bermusell, que es va trencar davant Viña Albali Valdepeñas. El manresà va patir un trencament del bíceps femoral que li tindrà apartat de les pistes unes quantes setmanes. Uri Santos tampoc ha viatjat perquè es troba en la recta final de la recuperació d’una lesió de turmell que ja el va deixar fora de la convocatòria la passada jornada. Ha tornat a la llista, en canvi, David Peña.