El Barça es llepa les ferides de Kielce amb una altra golejada (45-19)

Ben Ali ha mostrat el seu talent ofensiu (7 gols) i els joves han aprofitat els minuts en un partit amb descans per a Mem i Fàbregas

L’Antequera, el cuer de l’Asobal, ha pagat els plats trencats de la dura derrota del Barça a la Champions contra el Kielce i ha rebut de valent en la seva visita al Palau (45-19). El Barça, que suma 12 victòries en 12 jornades, ja manava 22-8 al descans i ha pogut mostrar, aquesta vegada sí, tot el seu repertori de recursos ofensius amb Ortega donant minuts a tots els seus jugadors, començant per l’últim en arribar, Ben Ali, que s’ha lluït en la línia dels 6 metres i ha acabat com el màxim golejador del dia (7 gols).

Mem i Fàbregas, dos dels jugadors amb més desgast a les cames i als braços, ha descansat i els més joves no han desaprofitat l’oportunitat per oferir el seu talent: Martí Soler (4 de7), Pablo Urdangarín (3 de 3) i Artur Parera (1 de 2). En el llançament exterior ha destacat Langaro (5 de 5) i Maciel ha estat avui el porter durant els 30 minuts amb 17 aturades (47 per cent). Pel conjunt visitant el jugador més eficaç ha estat el pivot Rafael Baena (7 de 9).