Handbol

El Palau d’Esports de Granollers, a punt per a l’inici del mundial

S’han invertit 1,6 milions d’euros en la instal·lació de graderies retràctils automatitzades, el canvi de paviment de la pista, la il·luminació, un nou videomarcador i d’altres millores per a l’escenari principal del campionat que comença l’1 de desembre

Granollers està enllestint els últims preparatius com a seu principal del mundial d’handbol, que comença l’1 de desembre i que serà el més global de la història amb 32 països participants. Prop de 500 persones faran de voluntaris ajudant l’organització durant la competició, que s’espera que tingui una audiència televisiva potencial propera als 700 milions d’espectadors.

El Palau d’Esports de Granollers serà l’escenari de 38 partits, des de la fase preliminar fins a la fase final. A la capital vallesana jugaran la fase preliminar els grups A (França, Montenegro, Angola i Eslovènia) i F (Dinamarca, Corea del Sud, Tunísia i República del Congo). Els primers partits es jugaran dijous 2 de desembre, a les 18 h i a les 20.30 h.

Per estar a l’alçada de l’esdeveniment i millorar-ne les condicions amb vista al futur, el Palau d’Esports s’ha renovat a fons amb una inversió d’1,6 milions d’euros aportats pel Consell Superior d’Esports i la Diputació de Barcelona. Les principals reformes que s’han executat al pavelló són la instal·lació de graderies retràctils automatitzades, el canvi de paviment sintètic de la pista principal i de l’annexa, la instal·lació d’il·luminació led, la instal·lació de plaques fotovoltaiques, un nou marcador en forma de cub, l’aïllament de les portes d’accés i altres millores de les instal·lacions d’aigua calenta sanitària i calefacció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)