L’Atlètic Barceloneta topa amb l’Oympiacòs (8-4)

Tot i el bon partit en defensa, l’equip mariner s’ha encallat en atac i ha ensopegat amb Marko Bijac sota els pals

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha encaixat la segona derrota en quatre jornades de la Champions a la piscina de l’Olympiacòs (8-4), el líder de grup i un clar aspirant a assolir el títol europeu. L’equip mariner ha fet un bon partit en defensa, però s’ha encallat en atac (1-0, 2-1, 3-2 i 2-1) i ha topat amb el mur aixecat pel croat Marko Bijac a la porteria.

El primer quart ha estat marcat per les defenses i les bones intervencions de Marko Bijak i Unai Aguirre sota els pals. El parcial ha estat un pírric 1-0 amb un solitari gol de Konstantinos Gouvis després d’un desplaçament al segon pal. El segon quart ha començat amb una badada defensiva del conjunt mariner, que Konstantinos Mourikis no ha desaprofitar per marcar a pler. El guió del partit, però, no ha variat amb les defenses imposant-se al joc d’atac. L’Atlètic Barceloneta ha respost amb una diana de l’australià Luka Pavillard, que ha deixat anar el seu poderós braç esquerre en la seva quarta superioritat. L’Olympiacòs ha pogut mantenir els dos gols de renda abans del descans gràcies al penal executat per Ioannis Fountoulis (3-1).

Després del descans llarg, els dos equips han vist porteria amb més claredat, tot i que el conjunt grec sempre ha anat un pas per davant de l’equip català. Una canonada per l’escaire de Filip Filipovic obria una perillosa escletxa de tres gols (4-1). Alejandro Bustos donava oxigen amb un gol en superioritat des de la boia, però amb l’intercanvi de cops d’aquest tercer quart l’Olympiacòs mantenia una còmoda renda. El tercer gol mariner també ha estat obra de Pavillard. L’últim quart també se l’ha apuntat l’equip local (2-1), amb un únic gol d’Álvaro Granados de penal.