Col·lapse ofensiu al Pireu

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta només és capaç d’anotar quatre gols contra l’Olympiacòs i encaixa la segona derrota en la Champions contra el líder i un dels clars aspirants al títol europeu

Olympiacòs 8 Barceloneta 4

OLYMPIACÒS:Bijac; Grammatikos, Gkillas, Genidounias (1), Fountoulis (2, 1 p.), Gouvis (1), Dervisis, Buslje, Mourikis (1), Filipovic (2), Chrysospathis (1), Mathiopoulos i Zerdevas.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera, Granados (1 p.), Pavillard (2), De Toro, Larumbe, Ponferrada, Fernández, Asensio, Perrone, Biel, Bustos (1) i López Pinedo.PARCIALS:1-0, 2-1, 3-2 i 2-1.ÀRBITRES:Peris i Zwart.

El pobre bagatge ofensiu del Zodiac CN Atlètic Barceloneta a la piscina Papastratio de l’Olympiacòs el va condemnar a la segona derrota en quatre jornades de la lliga de campions. L’equip mariner va fer un bon partit en defensa, però els quatre gols anotats van ser un botí molt discret i insuficient per superar el conjunt grec, que aquest curs s’ha reforçat de valent i amb el lideratge de grup és un clar aspirant al títol europeu. Precisament, una de les incorporacions de la temporada, el porter croat Marko Bijac, incommensurable sota els pals, va ser un dels artífexs del triomf hel·lè.

El primer quart ja va traçar la tònica del partit, amb un duel marcat per les defenses i resolt per un únic gol hel·lè. El Barceloneta va necessitar gairebé 10 minuts per veure porteria, amb un xut de l’esquerrà Pavillard en superioritat. L’Olympiacòs, però, sempre anava un pas endavant dels mariners i gràcies a l’encert de dos dels seus canoners, Filipovic i Fountoulis, obria una escletxa de tres gols en el tercer quart (6-3). Bustos i Pavillard, tots dos en superioritat, van ser els autors dels dos gols mariners. El Barceloneta va ser incapaç de veure porteria en igualtat numèrica durant tot el partit i la quarta diana, obra d’Álvaro Granados, va ser de penal.