Natació

Jessica Vall, convocada per al mundial d’Abu Dhabi

A més de la nedadora del CN Sant Andreu, també han estat seleccionades Cata Corró (CN Sabadell) i Jimena Pérez (CN Barcelona

Jessica Vall (CN Sant Andreu) és l’única catalana que figura en la llista de la federació espanyola per al mundial en piscina de 25 metres d’Abu Dhabi, que es disputa entre el 16 i el 21 de desembre. A més de les tres proves de braça (50, 100 i 200 m), la nedadora barcelonina, de 33 anys, també està inscrita en els 100 m estils. Vall continua amb un intens programa de competició en la campanya hivernal, ja que és l’única de les convocades que ja va ser fa un mes a l’europeu de Kazan. Entre les seleccionades també hi destaca la presència de la nedadora d’Inca Cata Corró (CN Sabadell), que competirà en els 400 m i 200 m estils, i els 200 m papallona, i la madrilenya Jimena Pérez (CN Barcelona), en 400 m i 800 m.

Completen la selecció María Valdés (CN Liceo), Nicolás García (Gredos San Diego) i Hugo González de Oliveira (Madrid NC).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)