El Barça torna al camí de la victòria a Europa contra el Porto (38-31)

El porter Pérez de Vargas és expulsat, Maciel fa una gran actuació sota els pals i Gómez anotat 12 gols

El Barça s’ha retrobat amb la victòria a Europa després de tres partits sense guanyar –un empat i dues derrotes– i ha superat el Porto per 38-31 en la novena jornada de la lliga de campions. Els blaugrana han tornat al camí de la victòria justament contra l’equip amb el que va començar la mala ratxa empatant a Portugal. El porter Gonzalo Pérez de Vargas ha estat expulsat amb targeta vermella, el seu substitut Leonel Maciel ha fet grans aturades i Aleix Gómez ha destacat amb 12 gols.

Els blaugrana han començat molt concentrats el partit i s’han avançat amb un 4-0 en el minut cinc i mig. Aleix Gómez ha estat molt encertat en l’apartat golejador en els primers minuts i ha anotat 6 gols en la primera meitat. Després d’un parcial de 7-1 el Barça ha arribat a la màxima diferència de 8 gols en el minut divuit (14-6). Dos minuts després el porter blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas ha sortit a refusar un pilota a mig camp, a tocat a un rival i ha estat expulsat amb targeta vermella. El Barça ha estat uns minuts desconcertat, però s’ha recuperat i ha arribat al descans amb un 20-13 al seu favor.

En la segona meitat el Barça ha mantingut el seu bon nivell de joc i s’ha distanciat fins als 10 gols de marge en el minut 40, 28-18. El porter Leonel Maciel ha substituït molt bé l’absència de Gonzalo Pérez de Vargas amb grans aturades, mentre que en atac Luka Cindric ha dirigit molt bé l’equip i també ha anotat, 8 gols, mentre que Aleix Gómez ha sigut el màxim golejador amb 12 dianes.