Tennis

El Barcelona Open Banc Sabadell i la federació catalana organitzen un circuit sub-14

El Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó, de la mà de la Federació Catalana de Tennis,  reforcen la seva aposta pels joves valors del tennis català i a partir del 2022 organitzarà un circuit sub-14. Aquesta nova competició està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consistirà en quatre campionats amb seu a cada una de les demarcacions de Catalunya. Els campions d’aquest circuit disputaran la fase final del Barcelona Open Banc Sabadell sub-14, que se celebrarà durant la setmana del torneig ATP 500 (del 16 al 24 d’abril de 2022).

Les dues primeres competicions es duran a terme del 15 de gener al 6 de febrer al Club Tennis de La Salut (Barcelona) i al Club Tennis Reus Monterols (Tarragona). Els altres dos campionats es disputaran  del 22 de gener al 12 de febrer al Club Tennis Girona i al Club Tennis Lleida.

El campió i campiona de cada una de les proves rebrà una invitació per disputar la fase final del torneig, que es disputarà la setmana del 18 al 24 d’abril a les pistes del RCT Barcelona-1899, on els nens i nenes classificats podran viure en primera persona l’experiència d’un torneig d’alta competició i conviure amb els jugadors professionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)