Handbol

Dika Mem és baixa pel Sinfín i seriós dubte pel partit de dijous contra el PSG

El lateral francès del Barça té molèsties al genoll, segons han informat els serveis mèdics del club

El lateral francès Dika Mem, bàsic en els esquemes de joc de Carlos Ortega, és baixa pel partit de la lliga Asobal de demà contra l’Unicaja Banco Sinfín (12 h) per unes molèsties al genoll i és seriós dubte per la desena jornada de la lliga de campions de dijous contra el París Saint-Germain (20.45 h), segons han informat els serveis mèdics el club blaugrana en un comunicat. El Barça i el PSG estan empatats a 11 punts en la tercera posició del grup i el duel és clau per no allunyar-se de la segona plaça abans del parèntesi de la competició per la celebració, al gener, de l’europeu de seleccions a Hongria i Eslovàquia.

Pel partit de demà, Carlos Ortega ha convocat l’extrem del filial Pablo Urdangarín, que compartirà el flanc dret amb Aleix Gómez. Per cobrir la posició de Mem, el tècnic andalús disposa de Melvyn Richardson, que també arrossega molèsties físiques, i l’extrem eslovè Blaz Janc, que ja va jugar alguns minuts en la primera línia contra el Porto i en d’altres partits de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)