L’Atlètic Barceloneta supera el CN Barcelona (5-10) i reforça el lideratge de la lliga

L’equip mariner, amb deu victòries en deu partits, té ara 5 punts més que els cenebistes

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta s’ha imposat al CN Barcelona a la Nova Escullera (5-10) i reforça el seu lideratge a la divisió d’honor. Amb aquest triomf, el desè en deu partits, el conjunt d’Elvis Fatovic suma 30 punts, 5 més que el conjunt de Victor González i 6 més que l’Astralpool CN Sabadell.

L’equip mariner ha pres la iniciativa des del primer quart (2-3, 1-2, 1-3 i 1-2), i tot i que amb petits parcials ha anat guanyant terreny al seu rival, que tenia algunes baixes importants. En un primer moment, l’equip cenebista ha pogut mantenir el resultat ajustat amb gols des de la boia, però els penals executats per Perrone i Granados, ja en el segon quart, han començar a encarrilar el partit en favor dels visitants, que ja han abordat el quart definitiu amb 4 gols de renda (4-8). Els màxims golejadors han estat Marc Larumbe (3), Felipe Perrone (2) i Álvaro Granados (2), pels mariners, i Lukas Duric (2) i Blai Mallarach, pels cenebistes.