Cindric lidera el Barça en la curta victòria (31-34) contra el Sinfín

Ha anotat deu gols en moments importants i els blaugrana encadenen catorze triomfs

El Barça ha sumat la seva catorzena victòria seguida a la lliga Asobal, però ho ha fet per un curt resultat de 31-34 contra l’Unicaja Banco Sinfín, el penúltim de la classificació. Luka Cindric ha estat el millor i amb els seus 10 gols ha liderat al seu equip cap al triomf al marcar en moments importants. Els blaugrana no han fet un bon partit, i tot i que sempre han anat per davant en el marcador mai s’han pogut distanciar de més de quatre gols.

En la primera meitat el Barça ha arribat al 10-14 com a màxima diferència i al descans el resultat era de 16-18. En la segona meitat el Sinfín sempre ha estat a dos o tres gols, i en alguna ocasió s’ha situat a només un. El Barça mai ha superat els quatre gols de marge (21-15 i 27-31) i s’ha arribat al darrer minut amb un 31-33 i amb dos jugadors del conjunt blaugrana exclosos. Cindric ha anotat i ha acabat de sentenciar el partit (31-34).