El Barça s’encomana a Cindric a la pista del Sinfín

Handbol. El Fraikin obté una victòria treballada contra el Torrelavega (31-28)

El Barça va guanyar el Sinfín, el penúltim (31-34), i es manté líder de l’Asobal. Luka Cindric (10 gols) va ser el millor del Barça, que mai no va superar els quatre gols de marge i no va fer un bon partit. Mem no va jugar per lesió. El Fraikin Granollers, per la seva banda, va obtenir una treballada victòria al pavelló del Club Bàsquet Granollers –a l’Olímpic s’hi juga el mundial femení– contra el Torrelavega per 31-28 (18-15 al descans), que va intimidar (29-28) a menys de cinc minuts del final. Pol Valera (9) i Antonio García (6) van ser els màxims golejadors.