Handbol

Dika Mem entra en la convocatòria pel decisiu partit contra el PSG

El lateral francès del Barça s’havia perdut l’última jornada de la lliga Asobal per molèsties al genoll

El lateral francès Dika Mem, que s’havia perdut el partit de la lliga Asobal contra el Sinfín per molèsties al genoll, ha entrat finalment en la convocatòria pel decisiu partit que ha de jugar demà el Barça a la pista del París Saint-Germain (20.45 h per E3), corresponent a la desena jornada de la Champions. Mem, amb 53 gols, és el segon màxim anotador de l’equip en la competició europea, a un sol gol d’Aleix Gómez (54). El conjunt català i el francès, amb 11 punts, estan empatats en tercer lloc del grup, a tres punts del líder, el Kielce, i a un del segon classificat, el Veszprém.

El tècnic Carlos Ortega ha valorat la importància del partit en declaracions als mitjans del club abans de volar cap a la capital francesa: “És un dels millors partits que es pot veure a la Champions. En els últims partits el París ja està trobant més el seu punt de forma. Sabem que serà un partit difícil, però l’estem preparant bé i posarem tota la carn a la graella per competir al màxim. La victòria ens aniria molt bé per continuar aspirant a una de les dues primeres places i per guanyar confiança. Anem justos de benzina, però en els últims partits estem millorant en les desigualats que fins ara havien estat un llast.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)