Futbol sala

El Barça trenca la ratxa de victòries contra l’Inter (3-3)

A pesar de l’empat, l’equip blaugrana manté el lideratge de primera divisió

El Barça ha vist com el Movistar Inter li trencava la ratxa de vuit victòries consecutives a la lliga i li esgarrapava un empat (3-3) en l’últim moment, amb dos gols del català Pol Pacheco amb porter jugador. Tot i el cansament i el desgast acumulat després de la fase elit de la Champions, l’equip blaugrana tenia el seu gran rival controlat, però no ha pogut rematar la feina. A pesar de l’empat, el Barça, amb 25 punts, es manté com a líder.

L’equip blaugrana ha començat a tota màquina i en menys de 24 segons ja ha disposat de les primeres oportunitats, amb xuts de Matheus i Pito. L’inici del Barça ha estat elèctric, però una pífia de Sergio Lozano, que acabava d’entrar a pista, ha propiciat el primer gol d’Igor Carioca (4’) a porteria buida. El capità s’ha redimit poc després amb una recuperació de pilota que ha aprofitat Marcenio per empatar el partit amb un gran xut (6’). Jesús García s’ha convertit amb un dels protagonistes de la primera meitat i amb les seves aturades ha donat aire a l’Inter, que ha fet un pas endavant i per uns moments ha generat dubtes en el Barça. Jesús Velasco ha demanat temps mort i Ferrao ha caçat una pilota (18’) després d’un rebuig del porter a una centrada de Matheus per avançar el conjunt català abans del descans.

L’inici de la segona meitat ha estat trepidant, amb precipitació i certes imprecisions per totes dues bandes. En una d’aquestes anades i vingudes, Sergio Lozano ha trencat la defensa rival en un contraatac i ha servit a Dyego perquè marqués a pler (28’). En el tram final, l’Inter se l’ha jugat amb el porter jugador i ha trobat premi en tot un especialista, Pol Pacheco, que ha segellat l’empat amb dos gols en els dos últims minuts (38’ i 40’).