Handbol

El Barça perd els punts contra el Torrelavega per alineació indeguda

El comitè de competició confirma que Ben Ali no podia jugar i multa l’equip, que havia encadenat 97 victòries i un empat, amb mil euros

El comitè de competició de la federació espanyola ha sancionat el Barça amb la pèrdua dels dos punts i una multa de mil euros per alineació indeguda del pivot Ben Ali en el partit de lliga que l’equip va jugar contra el Torrelavega el passat 30 de novembre corresponent a la sisena jornada de la lliga Asobal.

El comitè considera que el Barça va obtenir la llicència federativa amb posterioritat a la data en què es va disputar el partit. La data inicial del partit, que el Barça va guanyar per 41-28, era el 10 d’octubre, però el duel es va ajornar per la participació del club blaugrana al mundial de clubs de l’Aràbia Saudita, la Super Globe.

Ben Alí va obtenir el permís federatiu el 19 de novembre, per la qual cosa no podia jugar aquell partit, fet que ja va reconèixer posteriorment el club blaugrana acabant, a més, qualsevol sanció que li arribés per aquest error.

D’aquesta manera, el Barça ha perdut als despatxos el seu primer partit de la temporada. De fet, aquesta és la primera derrota després de 99 partits a la lliga quan l’equip va cedir al Palau contra el Granollers (abril del 2018) i els primers punts que se cedeixen des de l’empat a la pista del Logronyo el març del 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)