Waterpolo

L’Eurolliga a tres bandes

Waterpolo. L’Astralpool CN Sabadell i l’stm CN Mataró, a Can Llong; el CN Terrassa, a Atenes, i el CE Mediterrani, a Pàdua, reprenen la competició europea amb el repte d’accedir als quarts

Superat el primer sedàs europeu fa tres setmanes, l’Astralpool CN Sabadell i l’stm CN Mataró, a Can Llong; el CN Terrassa, a Atenes, i el CE Mediterrani, a Pàdua, reprenen el seu periple en l’Eurolliga amb el repte d’accedir als quarts de final. Només els dos primers de cadascun dels quatre grups continuaran endavant en la competició. El futur del waterpolo català es juga a tres bandes, però el focus es concentrarà especialment a Can Llong perquè és a casa i perquè hi haurà dos equips representats, els que presenten millors credencials. A la cocapital vallesana, hi haurà un doble enfrontament catalanohongarès perquè els altres participants són el Dunaujvàros, vigent subcampió europeu, i el Ferencvàros. Si el CN Sabadell i el CN Mataró fan els deures en les dues primeres jornades, es podrien jugar el lideratge de grup diumenge (14 h), amb la doble classificació a la butxaca. Al seu torn, el CN Terrassa, en un grup amb l’Olympiacòs, el vigent campió com a referent, i el CE Mediterrani, amb el Kirixi com a principal rival, tenen la possibilitat d’elevar el llistó i continuar fent història per als seus respectius clubs.

GRUP E (Sabadell)
Astralpool CN Sabadell (Catalunya)
stm CN Mataró (Catalunya)
Dunaujvàros (Hongria)
Ferencvàros (Hongria)
GRUP F (Atenes)
Ethnikos (Grècia)
Olympiacòs (Grècia)
SIS Roma (Itàlia)
CN Terrassa (Catalunya)
GRUP G (Budapest)
Ekipe Orizzonte (Itàlia)
Dynamo Uralotxka (Rússia)
UVSE Budapest (Hongria)
Vouliagmeni (Grècia)
GRUP H (Pàdua)
Glyfada (Grècia)
Kinef Kirixi (Rússia)
CE Mediterrani (Catalunya)
Plebiscito Pàdua (Itàlia)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)