La selecció espanyola jugarà els quarts de final del mundial femení

Ha derrotat per 23-27 Croàcia i es disputarà el primer lloc del grup enfront Brasil

La selecció espanyola s’ha classificat pels quarts de final del mundial femení al derrotar per 23-27 Croàcia. El combinat estatal es jugarà la primera posició del grup contra Brasil, la segona del grup, aquest diumenge. Kaba Gassama ha estat titular però en aquesta ocasió no ha marcat cap gol, mentre que Eli Cesáreo ha tornat a quedar fora de la convocatòria perquè continua amb problemes físics.

L’inici del partit ha sigut molt anivellat amb avantatge d’un gol per un i altre equips fins que en el minut dotze el conjunt estatal ha fet un parcial de 0-4 i s’ha distanciat de quatre gols (5-9). La intensa defensa i les aturades de Mercedes Castellanos han sonat fruits, tot i que les croates no han deixat ampliat més el marcador i s’ha arribat al descans amb un 9-12.

En la segona meitat el combinat estatal ha continuat dominant i controlant el joc gràcies a la seva defensa. Poc a poc ha anat incrementant la seva diferència i en el minut 55 ha arribat a la màxima de vuit gols (19-27), després d’un parcial de 0-4, gràcies a la seva velocitat i encert en els contraatacs. Amb la classificació pels quarts de final assegurada les croates han maquillat un xic el resultat final (23-27).