Només guanya el Sabadell

Waterpolo. L’Astralpool venç el Ferencváros (11-6) a la piscina de Can Llong en l’inici de la segona fase de l’Eurolliga. L’stm Mataró, el CN Terrassa i el CE Mediterrani perden

L’Astralpool Sabadell va ser l’únic dels quatre equips catalans que va guanyar en la primera jornada de la segona fase de grups de l’Eurolliga. L’stm Mataró –que juga en el mateix grup–, el CN Terrassa i el CE Mediterrani van caure derrotats i avui buscaran la seva primera victòria. El conjunt sabadellenc va guanyar el potent Ferencváros hongarès per 11-6 (3-3, 5-2, 2-1 i 1-0) a la seva piscina de Can Llong. Després de distanciar-se del seu rival en el segon quart, que va ser la clau del partit, va arribar al descans amb un 8-5. Catharina van der Sloot va ser la màxima golejadora, amb quatre gols, dos en el primer quart i dos més en el segon, i Irene González en va marcar tres.

En aquest mateix grup E, els partits del qual es juguen a Sabadell, l’stm Mataró va ser derrotat per 12-8 (4-4, 3-0, 3-3 i 2-1) pel Dunaújváros hongarès. Un mal segon quart va condemnar les mataronines, que ja no van poder remuntar en la segona part. Els primers vuit minuts van ser molt disputats, però en el segon període les hongareses van fer un parcial de 3-0. En la segona meitat va tornar la igualtat en el joc, però el Dunaújváros va mantenir el seu avantatge i es va emportar la primera victòria.

El CN Terrassa no va poder plantar cara a l’Olympiacòs grec i va cedir per 11-5 (3-1, 4-1 2-2, 2-1) en el grup F que es juga a Atenes. En la primera meitat el conjunt grec es va avançar amb un clar 7-2 amb tres gols seguits de la boia Xenaki –va acabar amb quatre gols–, que van fer molt de mal a les egarenques.

El CE Mediterrani no va poder superar l’amfitrió del grup H, el Pàdua italià, en el primer partit i va perdre per un ajustat 10-8 (4-3, 3-2, 1-1 i 2-2). Després d’un bon inici de les barcelonines (0-2 i 1-3), el conjunt italià es va posar a davant al final del primer quart (4-3). El Pàdua va continuar manant tot i la resistència de les barcelonines i va arribar al descans amb un 7-5. La segona meitat va ser anivellada i les italianes van saber mantenir els dos gols de diferència. Clara Espar va marcar quatre gols.