Waterpolo

El CE Mediterrani fa la feina, però l’empat del Kirixi el deixa fora dels quarts de l’Eurolliga

Les barcelonines han guanyat el Glyfada (12-17). El CN Terrassa ha derrotat la Roma (7-12) en l’últim partit europeu

El CE Mediterrani ha fet la feina i ha guanyat, però l’empat del Kirixi Rus contra el Pàdua Italià (7-7) l’ha deixat la classificació pels quarts de l’Eurolliga. Les barcelonines s’han imposat en el seu últim partit de la segona fase al Glyfada grec per 12-17 (2-4, 6-3, 2-7 i 2-3). Clara Espar ha anotat cinc gols i Sara Lizotte quatre. El Mediterrani necessitava una derrota per més de dos gols del Kirixi, però el conjunt rus ha dominat el partit i guanyava per 3-7 en el tercer quart. El Pàdua ha empatat i s’ha assegurat el primer lloc del grup, mentre que les russes han acabat segones.

El CN Terrassa s’ha acomiadat de l’Eurolliga amb una victòria contra la Roma per 7-12, en un partit on cap dels dos equips s’hi jugava res perquè ja no podien classificar-se pels quarts de final. El conjunt egarenc ha debutat aquesta temporada a la màxima competició de clubs i ha fet un bon paper arribant a aquesta segona fase on ha acabat tercer del grup F que s’ha disputat a Atenes. Olga Domènech ha marcat quatre gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)