Atletisme

Oukhelfen, Mechaal i Lamdassem, subcampions d’Europa per equips de cros amb Espanya

El reusenc acaba dotzè individual. En el relleu Guerrro ocupa la cinquena posició

El reusenc Abdessamad Oukhelfen (Nike), el palamosí Adel Mechaal (New Balance) i el lleidatà Ayad Lamdassem (Bikila) han guanyat la medalla de plata per equips en l’europeu de cros amb Espanya. No han pogut lluitar per les places de podi en individual, però per equips han estat sempre al davant. Oukhelfen ha finalitzat en la 12a posició, i ha estat el tercer atleta estatal que ha puntuat, mentre que Mechaal ha sigut el 16è i Lamdassem ha acabat el 42è.El títol ha sigut pel noruec Jakob Ingebrigtsen, mentre que el segon lloc l’ha ocupat el turc Aras Kaya.

En el relleu mixt la banyolina Esther Guerrero (New Balance), que ha fet el primer relleu i els seus companys han finalitzat en la cinquena posició. Mai han estat en la lluita per les medalles. En la categoria sub-23 masculina el català Aaron Las Heras (Playas Castelló) ha estat en el grup dels deu millors durant tota la cursa i ha finalitzat en una bona 8a posició, mentre que Adam Maijó (Independent) ha ocupat la 54a plaça. La victòria ha sigut pel britànic Charles Hicks. Per equips el títol l’ha guanyat Irlanda i Espanya ha acabat la desena. En categoria femenina sub-23 la catalana Elia Saura (València) ha ocupat la 23a posició i ha format part da la selecció espanyola que ha acabat quarta, a tocar del podi, per equips. El títol individual ha sigut per l’italiana Nadia Battocletti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)