Waterpolo

L’Astralpool Sabadell passa a quarts de l’Eurolliga tot i perdre (9-10) contra l’stm Mataró, que queda eliminat

Els dos catalans i el Dunaujvaros, segon i classifciat, han quedat empatats a punts

L’Astralpool Sabadell s’ha classificat pels quarts de final de l’Eurolliga com a primer del seu grup, tot i la derrota que ha encaixat contra l’stm Mataró, que ha quedat eliminat. Els dos equips catalans i el Dunaujvaros han quedat empatats a 6 punts amb dues victòries i una derrota, però la diferència de gols en els partits jugats entre ells ha situat a les sabadellenques en el primer lloc. El conjunt hongarès ha acabat segon i les mataronines terceres, i sense jugar els quarts.

L’stm Mataró ha guanyat per 9-10 (1-2, 3-3, 3-4, 2-1), però ha estat insuficient ja que necessitava una victòria per quatre o més gols per estar entre els dos primers del grup i continua en l’Eurolliga. En dues ocasions les mataronines s’han situat amb tres gols d’avantatge (4-7 i 6-9), però el Sabadell ha mantingut la calma i ha tornat a ajustar el partit en les dues ocasions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)