Waterpolo

El Sabadell, l’únic a quarts

Waterpolo. Perd contra el Mataró (9-10), però és el primer del seu grup de l’Eurolliga. Les mataronines, fora per la diferència de gols. El Mediterrani també guanya i tampoc passa

Dels quatre equips catalans que van disputar la segona fase de l’Eurolliga, només l’Astralpool Sabadell es va classificar per als quarts de final. L’STM Mataró i el CE Mediterrani van tenir possibilitats fins a l’últim moment i, tot i guanyar els seus últims partits, en van quedar fora. El CN Terrassa ja havia dit adeu a la màxima competició a una jornada del final.

El Sabadell es va classificar com a primer de grup tot i la derrota que va encaixar contra el Mataró (9-10), que va quedar eliminat. Els dos equips catalans i el Dunaújváros van quedar empatats a sis punts, però la diferència de gols en els partits jugats entre ells va situar les sabadellenques primeres (+2), mentre que el conjunt hongarès va ser segon (+1) i les mataronines van acabar terceres (-3) i eliminades. La victòria per un gol del Mataró (9-10) va ser insuficient, ja que necessitava guanyar per quatre o més gols i així hauria deixat fora el Sabadell. En dues ocasions es va situar amb tres gols de marge (4-7 i 6-9), però les sabadellenques van mantenir la calma i van tornar a ajustar el partit.

El Mediterrani va fer la feina que havia de fer i va guanyar el Glyfada grec per 12-17. L’empat del Kirixi rus contra el Pàdua Italià (7-7) –l’amfitrió– va deixar les barcelonines fora dels quarts de l’Eurolliga. Després del seu triomf, el Mediterrani necessitava una derrota per més de dos gols del Kirixi, però el conjunt rus va dominar el partit i guanyava per 3-7 en el tercer quart. El Pàdua va empatar i amb això es va assegurar el primer lloc del grup, mentre que les russes van ser segones i les barcelonines, terceres i van quedar eliminades.

Victòria del Terrassa

El CN Terrassa va guanyar la Roma (7-12) en un partit en què cap dels dos s’hi jugava res perquè ja no es podien classificar per als quarts. El conjunt egarenc va debutar enguany en la màxima competició de clubs, en què va fer un bon paper i va arribar a la segona fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)