Waterpolo

L’Astralpool Sabadell guanya l’stm Mataró (5-6) i és el líder en solitari de la divisió d’honor

El partit corresponia a la desena jornada de la divisió d’honor

El duel entre els dos primers classificats de la divisió d’honor femenina ha finalitzat amb la victòria de l’Astralpool Sabadell que s’ha imposat per un mínim 5-6 (1-2, 2-1, 1-1 i 1-2) a la piscina de l’stm Mataró. El partit correspon a la desena jornada i no es va disputar aquest cap de setmana passat perquè els dos equips estaven jugant l’Eurolliga, on també es van enfrontar, amb victòria de les mataronines. Amb el triomf d’aquest migdia el conjunt sabadellenc es situa com a líder en solitari de la categoria i trenca la imbatibilitat de les mataronines a la lliga. Després de deu jornades suma 30 punts i en te tres d’avantatge respecte el Mataró.

En aquesta temporada les vallesanes i les mataronines ja s’havien enfrontat en tres ocasions, a la supercopa d’Espanya, la copa de Catalunya i l’Eurolliga, i en tots tres partits la victòria havia sigut per l’stm Mataró.

El partit de lliga d’avui ha sigut molt anivellat i s’ha decidit a tres minuts del final amb un gol de Maica Garcia. Pel Sabadell també han marcat Mati Ortiz (2), Catharina Van der Sloot, Judith Forca i Irene González. Pel Mataró han anotat Vivian Sevenich (2), Simone Van de Kraats, Anna Gual i Clara Cambray.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)