Handbol

Noruega i França compleixen

Handbol. La selecció vikinga serà la rival d’Espanya (20.30 h) i la gal·la s’enfrontarà a Dinamarca (17.30 h) en les semifinals de demà en el mundial de Granollers

La pugna per les medalles del mundial de Granollers està servida. La selecció noruega, la vigent campiona europea, serà el rival d’Espanya en la jornada de semifinals de divendres (20.30 h), mentre que França, la campiona olímpica, s’enfrontarà a Dinamarca (17.30 h). Noruega i França figuraven en totes les apostes prèvies al mundial i ahir van fer la feina contra Rússia (34-28) i Suècia (31-26), respectivament. I ho van fer amb els seus segells d’identitat. L’equip escandinau va imposar un ritme de joc trepidant des de l’inici i sempre va portar la iniciativa contra les subcampiones olímpiques. Nora Mörk, amb 9 gols (6 de penal), va ser la màxima anotadora del partit. França va tenir més feina i no va poder marcar diferències fins a la segona part (empat a 15 al descans). Després de la represa, va exhibir la seva solidesa defensiva, va col·lapsar l’atac rival durant més de 7 minuts i va certificar l’accés a les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)