Natació

El CN Sant Andreu organitza la copa d’Espanya de clubs pel seu 50 aniversari

Es disputarà el 22 i 23 de desembre a la Pere Serrat

Les instal·lacions del CN Sant Andreu han sigut l’escenari de la presentació de la XXXI Copa d’Espanya de Club que es disputarà el 22 i 23 de desembre a la piscina Pere Serrat. Aquesta competició és tot un referent pels clubs estatals i coincidint amb el seu 50 aniversari el CN Sant Andreu acollirà les categories de la divisió d’honor i la primera divisió, mentre que la segona divisió es farà en les mateixes dates a Pontevedra.

La presentació ha comptat amb la presencia d’Enric Bertrán com a vicepresident primer de la federació espanyola i president de la federació catalana, ja que el president de la RFEN, Fernando Carpena, està en els mundial de piscina curta d’Abu Dhabi. El president del club amfitrió Ángel Bernet ha donat la benvinguda a tothom, i hi ha hagut una bona representació de nedadors dels club com Joanllu Pons, África Zamorano, Marta González i Marc Calzada. També hi han estat presents l’entrenador Jordi Jou, director tècnic del CNSA i Jordi Gálvez, vocal de natació del club i de la FCN.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)