Handbol

Cimera per l’hegemonia mundial a Granollers

Handbol. Les seleccions de França, campiona olímpica, i Noruega, or europeu, proposaran un xoc d’estils en la final més esperada (17.30 h, E3)

La pugna per l’hegemonia de l’handbol mundial viurà, aquesta tarda a Granollers, un nou capítol entre les dues seleccions més poderoses del planeta, França i Noruega (17.30 h per E3). En la prèvia del campionat, totes les apostes apuntaven entre la campiona olímpica i l’europea com les principals candidates per emportar-se l’or i, per un cop, els pronòstics s’han complert. L’accés de tots dos combinats a la gran final, però, va ser ben diferent. França va apel·lar a l’ofici i a l’experiència per tombar el mur defensiu de Dinamarca just en l’últim instant (23-22). Noruega, impulsada per l’esperit i l’ambició de Nora Mork (8 gols) i les aturades de Katrine Lunde (13) va frenar la il·lusió del combinat espanyol, impotent per neutralitzar l’arsenal ofensiu escandinau. El xoc d’estils està servit a Granollers: o la fortalesa defensiva gala o el ritme de joc trepidant víking.

Eli Cesáreo i Kaba Gassama volen el bronze

El dream team de Noruega va barrar el pas d’Eli Cesáreo, Kaba Gassama i companyia a la gran final, però les dues pivots catalanes no volen marxar de Granollers amb les mans buides i, avui, tindran l’oportunitat de lluitar pel bronze en la final de consolació contra Dinamarca (14.30 h, per E3). L’empresa no serà gens fàcil. L’equip danès ha exhibit els millors números defensius del campionat i en la semifinal va tenir França literalment entre les cordes durant més de 50 minuts. Gassama va admetre que, en el tram final contra Noruega, van pagar el cansament acumulat, però segur que amb una medalla de bronze a l’horitzó avui ho tornaran a donar tot. “L’equip ja s’ha recuperat del cop de divendres. El dol només podia durar unes hores, i totes ja estan pensant en Dinamarca. Ens ho deixarem tot per guanyar el bronze”, assegura el seleccionador José Ignacio Prades, que considera que el replegament i la fiabilitat defensiva pot ser una de les claus del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)