Pàdel

Ari Sánchez torna a ser la Mestra

Pàdel. La reusenca i l’extremenya Paula Josemaría guanyen la gran final de l’Estrella Damm Master final per 6-4 i 6-2 contra la barcelonina Lucía Sainz i la canària Marta Marrero

Per segona vegada en els tres darrers anys, la reusenca Ari Sánchez ha guanyat el títol de l’Estrella Damm Master Final. Ja el va conquerir el 2019 i ara ho ha tornat a fer amb l’extremenya Paula Josemaría. La reusenca va arribar a la final l’any passat i la va perdre. En aquesta ocasió Ari Sánchez i Paula Josemaría van guanyar de manera clara en una gran final la barcelonina Lucía Sainz –que defensava el títol– i la canària adscrita a la federació catalana i establerta a Sant Cugat Marta Marrero, en dos sets, per 6-4 i 6-2.

Ari Sánchez i Paula Josemaría van ser les primeres d’agafar avantatge fent un break en el cinquè joc i després van tenir dues boles per fer el segon trencament en el setè. Lucía Sainz i Marta Marrero van continuar dins el set i van tenir tres boles de break en el desè joc, però la reusenca i l’extremenya les van salvar, van mantenir el servei i van guanyar el primer set. El seu domina es va mantenir en el segon set i Ari Sánchez i Paula Josemaría no van deixar reaccionar a les seves rivals. Es van situar amb un 5-2 i la reusenca va guanyar amb autoritat el seu servei i es van emportar i el títol de Mestres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)