Eli Cesáreo, Kaba Gassama i Espanya, sense medalla

Tercer i quart lloc. La selecció espanyola perd contra Dinamarca i no puja al podi del mundial de Granollers. Un mal inici de la segona meitat passa factura i l’equip ja no se’n pot refer

Dinamarca 35 Espanya 28

DINAMARCA:Toft (Reinhardt), Pedersen (1), Jensen (2), Haugsted (3), Heindahl (3), Hojlund (1) i Burgaard (7) -set inicial-; Jorgensen (6), Bohme, Tranborg (2), Hansen (6, 4p), Petersen (1, 1p), Friis (1), Möller i Iversen (2).ESPANYA:Castellanos (Navarro), Martín (6), Espínola (1), Campos (5), Barbosa (4, 1p), Cesáreo (2) i Gutiérrez -set inicial-; Arderius (1), Gassama (3), Echeverria, Fernández, Arcos (2), López (2), González (2) i Hernández.PARCIALS CADA CINC MINUTS:1-2, 4-4, 8-6, 10-10, 14-10 i 16-13 (descans); 19-13, 22-15, 25-19, 28-21, 32-25 i 35-28.

La selecció espanyola, amb les catalanes Eli Cesáreo i Kaba Gassama, no va poder pujar al podi del mundial de Granollers en perdre el partit pel tercer i quart lloc contra Dinamarca (35-28), i queda en la quarta posició. La pivot Eli Cesáreo, de Sant Joan Despí, va sortir com a titular i va marcar dos gols, mentre que la pivot Kaba Gassama, de Granollers i que jugava a casa, en va fer tres. Les catalanes i les seves companyes del combinat estatal van topar amb la defensa danesa i la portera Sandra Toft, que va fer deu aturades i va ser l’MVP. La seva companya Louise Burgaard va ser la màxima golejadora, amb set gols de set llançaments.

El combinat estatal es va avançar en els primers minuts, però Dinamarca va aprofitar les seves errades en atac i en defensa per distanciar-se en el marcador i arribar al descans amb un 16-13. Un parcial de 3-0 en els primers minuts del segon temps (19-13) va decantar el partit a favor de les daneses, que van controlar el joc i van arribar als nou gols de marge (28-19 i 34-25). Espanya no va tenir cap possibilitat de remuntar.