Tennis taula

El CTM Vilafranca, amb Jordi Morales, Sílvia Coll i Francisco Javier López, guanya el primer estatal inclusiu

Els catalans Sílvia Coll (Girbau Vic) i Jordi Morales (CTT Esparreguera), i l’extremeny Francisco Javier López han format l’equip del CTM Vilafranca que ha guanyat la primera edició del campionat d’Espanya inclusiu que s’ha disputat a Priego. En la final de la competició els tres jugadors s’han imposat per 3-1 al CTM Vegas del Genil. Els dos equips finalistes els han format dos jugadors paralímpics de diferent classes i una jugadora de la superdivisió estatal.

En el primer partit, el de dobles, Sílvia Coll i Francisco Javier López han guanyat per 3-1 Yolanda Enriquez i Roberto Ender Rodríguez, i en el segon Jordi Morales ha perdut per 0-3 contra Jose Manuel Ruiz. En el duel de jugadors en cadira de rodes Francisco Javier López s’ha imposat per un ajustat 3-2 a Roberto Ender Rodríguez. El el darrer individual Sílvia Coll ha guanyat per 3-0 Yolanda Enriquez i ha certificat la victòria. En aquesta primera edició de l’estatal inclusiu han participat un total de deu equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)